Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Netflix τα δικαιώματα του Neon Genesis Evangelion

*
Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα για την κλασσική σειρά κινουμένων σχεδίων Neon Genesis Evangelion αλλά και για τις δύο ταινίες αποτελούν sequel. Αυτά θα προστεθούν στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας, από την άνοιξη του 2019. Τα γεγονότα της σειράς διαδραματίζονται το 2015, στον απόηχο μιας τρομακτικής επίθεσης στη γη, που άφησε μια για πάντα τα σημάδια της στον κόσμο. Ως επακόλουθο, μηχανικά τέρατα που αποκαλούνται Angels, έχουν αναλάβει να καταστρέψουν ότι απέμεινε από το ανθρώπινο γένος. Οι μόνοι που μπορούν να προβάλουν αντίσταση είναι οι ειδικές δυνάμεις Nerv που χρησιμοποιούν τα γιγάντια mechs Evans και πιλότοι είναι μια μικρή ομάδα έφηβων. Το Evangelion αποτελείται από 26 επεισόδια που προβλήθηκαν την περίοδο 1995- 1996. Ακολούθησαν δυο ταινίες. Το Death and Rebirth και το The End of Evangelion, το 1997. Στη συνέχεια, το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*