Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Netflix τα δικαιώματα των comics του Rob Liefeld

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Deadline, η συνδρομητική πλατφόρμα Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά των Extreme Universe comics του Rob Liefeld, με το χρηματικό ποσό της συμφωνίας να ανερχεται σε επταψήφιο νούμενο. Με τη συμφωνία αυτή, το Netflix αποκτάει πρόσβαση σε έξι τίτους του Liefeld, που είναι οι: Brigade, Bloodstrike, Cybrid, Re-Gex, Bloodwulf και Kaboom. Ο Liefeld είναι ευρύτερα γνωστός ως συνδημιουργός του Deadpool (μαζί με τον Fabian Nicieza), όμως κατόπιν διαφωνιών με τη Marvel, αποφάσισε να συμμετάσχει στην ίδρυση της Image Comics, όπου είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με την ανάδειξη νέων ηρώων όπως ο Kaboom, και η ομάδα εκτελεστών Bloodstrike. Την επίβλεψη των ταινιών έχει αναλάβει ο Akiva Goldsman, που μεταξύ άλλων έχει εργαστεί σε παραγωγές όπως Batman & Robin, Batman Forever και The Winter’s Tale.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*