Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nickelodeon με νέα σειρά τα Smurfs

*
Το Nickelodeon και οι LAFIG Belgium και IMPS, οι δικαιοπάροχοι του franchise των Smurfs για τη διανομή του σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχονται σε συνεργασία για μια νέα CG-animated σειρά που θα βασίζεται στα δημοφιλή μπλε πλασματάκια μέσα στο 2021. Παράλληλα η ViacomCBS Consumer Products θα διαχειριστεί τα δικαιώματα των Smurfs για νέα είδη merchandise όπως παιχνίδια, φιγούρες, ρούχα και αξεσουάρ. Τα νέα αυτά προϊόντα θα λανσαριστούν μέσα στο 2022.

Υπεύθυνες της παραγωγής θα είναι οι Peyo Productions και Dupuis Edition & Audiovisuel. Σκηνοθέτης θα είναι ο William Renaud (Casper's Scare School) και το σενάριο θα είναι δουλειά των Peter Saisselin (Sonic Boom) και Amy Serafin (Sonic Boom). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*