Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Star Channel η αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές»

*
Η τηλεοπτική σειρά «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές» έκανε τεράστια επιτυχία από την πλατφόρμα της COSMOTE TV και πλέον κατευθύνεται προς το Star Channel. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εγχώριων Μέσων που ασχολούνται με τα τηλεοπτικά δρώμενα, η αστυνομική σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια θα προβληθεί για πρώτη φορά από ελεύθερο κανάλι μέσα από τη συχνότητα του Star Channel. Αποτελείται από 8 επεισόδια και παρουσιάζει αντίστοιχο αριθμό δολοφονιών που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα.

Πρωταγωνιστής, στο ρόλο του εκκεντρικού καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαϊνη, είναι ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ενώ συμμετέχουν ακόμη οι Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης, Άκης Σακελλαρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*