Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο YouTube η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Star Trek: Discovery

*
Το Star Trek: Discovery του CBS λανσαρίστηκε το 2017 και προκειμένου το τηλεοπτικό δίκτυο να τραβήξει κόσμο προς τη συνδρομητική υπηρεσία του, διοργάνωσε μια ειδική πρεμιέρα στο CBS All Access. Όσον αφορά τη δεύτερη σεζόν, η πρεμιέρα έχει ήδη πραγματοποιηθεί, όμως τώρα αποφασίστηκε το πρώτο επεισόδιο με τίτλο “Brother”, να προβλήθεί μέσω YouTube. Προφανώς είναι μια κίνηση που σκοπεύει να θυμίσει στους μη έχοντες συνδρομή, ότι η σειρά επέστρεψε. Η πρώτη σεζόν απέφερε στο CBS τα πολυπόθητα νούμερα και μάλιστα κατόπιν της πρεμιέρας της σειράς, σημειώθηκε ρεκόρ νέων συνδρομών. Το πρώτο επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο στο YouTube για δύο εβδομάδες και όσοι το παρακολουθήσουν, δεν αποκλείεται να σπεύσουν προς ανανέωση της συνδρομής τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*