Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο cast της επόμενης ταινίας του Wes Anderson ο Tom Hanks

*
Ο Tom Hanks είναι ο τελευταίος κατά σειρά ηθοποιός που προστέθηκε στο cast της επόμενης ταινίας του Wes Anderson, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Στην ομάδα υπάρχουν ήδη οι Bill Murray, Tilda Swinton και Adrien Brody. Για την ώρα η ταινία δεν έχει τίτλο και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στην Ισπανία, εντός του τρέχοντος έτους, συγκεκριμένα στην πόλη Chinchón, που βρίσκεται νότια της Μαδρίτης. Στην περιοχή αυτή λέγεται ότι έχουν τοποθετηθεί σκηνικά που θυμίζουν έρημο και όπως δημοσιεύει το Variety μάλλον δεν πρόκειται για Western.

Προς το παρόν ο Anderson δηλώνει ανέτοιμος να μοιραστεί πληροφορίες για την παραγωγή. Σημειώνεται πως ο σκηνοθέτης ζει στο Παρίσι και από το 2012 δεν έχει πραγματοποιήσει γυρίσματα σε έδαφος των Η.Π.Α.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*