Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο cast της νέας ταινίας Indiana Jones ο Mads Mikkelsen

*
Σιγά σιγά το cast της επερχόμενης ταινίας Indiana Jones αρχίζει να διαμορφώνεται και σίγουρα δείχνει ενδιαφέρον. Αφού μάθαμε πως μαζί με τον βετεράνο Harrison Ford θα συμμετέχει και η Phoebe Waller-Bridge, σήμερα ανακοινώθηκε πως θα τους ακολουθήσει και ο Mads Mikkelsen.

Σκηνοθέτης της νέας ταινίας είναι ο James Mangold, αφού ο Steven Spielberg, ο άνθρωπος πίσω από τις προηγούμενες περιπέτειες του Indiana Jones, εγκατέλειψε την θέση του executive producer (Αν και ο νέος ρόλος του συνεχίζει να είναι σημαντικός). Το σενάριο έχουν γράψει οι Jonathan Kasdan και David Koepp, ενώ την μουσική επιμέλεια έχει ανάλαβει ο γνωστός μαέστρος John Williams.

Άγνωστος παραμένει ο ρόλος του Mads Mikkelsen, αλλά σύμφωνα με το ιστορικό του, κατά πάσα πιθανότητα να έχει το ρόλο του antagonist.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*