Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο cast του The Witcher: Blood Origin του Netflix η Michelle Yeoh

*
Μια σημαντική προσθήκη στο cast της σειράς spinoff The Witcher: Blood Origin ανακοίνωσε το Netflix και ο λόγος για την Michelle Yeoh. Η αγαπημένη ηθοποιός θα συμμετέχει στην μεταφορά του novel του Andrzej Sapkowski και θα δώσει σάρκα και οστά στην Scian, μια ηρωίδα με ιδιαίτερες γνώσεις στο σπαθί. Αποστολή της στη σειρά θα είναι να ανακτήσει ένα κλεμμένο σπαθί και κάπως έτσι θα συναντηθεί στην ιστορία με τον Laurence O’Fuarian.

Διαβάστε ακόμη: Μην χάσετε 10 θριλερ στο Netflix που ξεχωρίσαμε.


Το The Witcher: Blood Origin θα καλύψει τη δημιουργία του πρώτου prototype Witcher και τα γεγονότα που οδήγησαν στο “Conjunction of the Spheres” και την επικοινωνία του κόσμου των elves με άλλους. Θα αποτελείται από 6 επεισόδια και θα είναι μια live-action limited σειρά του Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*