Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στον Robert Pattinson ο ρόλος του Batman

*
Πριν λίγες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας φήμες οτι ο Robert Pattinson προορίζεται για το ρόλο του Batman στην ταινία που προετοιμάζει ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Matt Reeves. Τώρα, το Deadline επιβεβαιώνει οτι η Warner Bros. έδωσε την έγκρισή της για τη συμμετοχή του Pattinson στην ταινία The Batman, που θα αποτελέσει την αρχή μιας τριλογίας.

Βασικός ανταγωνιστής για το ρόλο ήταν ο Nicholas Hoult (Tolkien, Dark Phoenix), όμως ο Pattinson ήταν η προσωπική επιλογή του Reeves. Στη νέα ταινία, ο Batman θα παρουσιάζεται σε νεαρή ηλικία κάτι που αποτέλεσε το βασικό λόγο της αποχώρησης του Ben Affleck.


Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Dylan Clark (War for the Planet of the Apes) και η πρεμιέρα του φιλμ στις κινηματογραφικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιουνίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*