Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συμβόλαιο για 5 ταινίες Mortal Kombat υπέγραψε ο Joe Taslim

*
Ο πρωταγωνιστής του Mortal Kombat, Joe Taslim, αποκάλυψε πως έχει υπογράψει συμβόλαιο για συνολικά 5 ταινίες. Ο ηθοποιός, που ενσαρκώνει τον ρόλο του Sub-Zero, ξεκαθάρισε βέβαια, πως προϋπόθεση είναι η πρώτη ταινία να είναι επιτυχημένη. Η Warner Bros προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για τα λεγόμενα του Taslim.

Όσον αφορά τον Taslim, τον γνωρίζουμε από τους ρόλος του στα The Raid, Fast & Furious 6, και Star Trek Beyond, και κάτι που τον έκανε ιδανικό για τον ρόλο του Sub-Zero, είναι οι γνήσεις του στο judo, μιας και για 12 χρόνια ήταν μέλος της εθνικής ομάδας judo της Ινδονησίας.

Τα πρώτα 7 λεπτά της ταινίας έχουν δημοσιευθεί στο HBO Max, και αν λάβουμε υπόψη και τα λεγόμενα του σκηνοθέτη, Simon McQuid, η ταινία θα φτάσει το R rating στα όρια του. Το Mortal Kombat θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου σε κινηματογράφους και HBO Max ταυτόχρονα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*