Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συμβόλαιο μεταξύ Netflix και Alex Hirsch

*
Το Netflix δεν πατά καθόλου φρένο στη συνεχή δημιουργία νέων original παραγωγών και αυτή τη φορά έρχεται σε συμφωνία με το δημιουργό του Gravity Falls, Alex Hirsch, για τη δημιουργία νέων animated σειρών και ταινιών. Το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών “κοιτάζει” πολλά χρόνια μπροστά, κάτι που μας λέει πως από την εν λόγω συνεργασία θα προκύψουν πολλές παραγωγές. Η Cindy Holland, Original Content VP του Netflix, σχολίασε το νέο δηλώνοντας ενθουσιασμό από μεριάς του δικτύου καθώς έπλεξε το εγκώμιο του Hirsch λέγοντας πως έχει πολλές φρέσκιες ιδέες και εξαιρετικό τρόπο αφήγησης. Το τελευταίο έτος το Netflix έχει έρθει σε συμφωνία με ονόματα όπως Ryan Murphy (δημιουργό του American Horror Story), Kenya Barris (showrunner του Black-ish) και Shonda Rhimes.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*