Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συμπληρώνεται το cast της σειράς Halo του Showtime

*
To cast της σειράς Halo του Showtime συνεχίζει να συμπληρώνεται και πρόσφατα η παραγωγή ανακοίνωσε έξι επιπλέον ηθοποιούς. Μεταξύ αυτών οι Natascha McElhone και Bokeem Woodbine που θα έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η McElhone (Californication, Designated Survivor) θα παίζει το ρόλο της Dr. Catherine Halsey, που δημιούργησε τους Spartan super-soldiers και επιπλέον θα έχει το ρόλο της Cortana. Ο Woodbine (Fargo, Wonderland) θα υποδύεται τον will Soren-066, φίλο του Master Chief από τα παλιά. Την εξάδα συμπληρώνουν οι Shabana Azmi (Fire, Next of Kin), Natasha Culzac (Toruviel in The Witcher), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron) και Kate Kennedy (Catastrophe, various voice roles in video games).


Η Azmi θα εμφανίζεται ως Admiral Margaret Parangosky, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν ρόλους χαρακτήρων που είναι νέοι στο Halo franchise. Η πρεμιέρα της σειράς θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*