Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συμπληρώνεται το cast της σειράς The Witcher

*
Σιγά σιγά συμπληρώνεται το cast της σειράς The Witcher και όπως ανακοινώθηκε οι Freya Allan και Anya Chalotra θα πλαισιώσουν τον πρωταγωνιστή Henry Cavill στην επερχόμενη παραγωγή του Netflix. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα The Hollywood Reporter, στην Freya Allan έχει δοθεί ο ρόλος της Ciri, ενώ η Anya Chalotra θα υποδυθεί τη Yennefer. Αν έχετε απορία για το που αλλού μπορεί να έχετε πετύχει τις δύο ηθοποιούς, η Allan έχει το ρόλο της Mary στη σειρά War of the Worlds ενώ η Chalotra ανήκει στο cast Wanderlust, μαζί με την Toni Collette. Με βάση τα βιβλία του Andrzej Sapkowski, η Ciri είναι η πριγκιπισσα της Cintra και υιοθετημένη κόρη του Geralt of Rivia, ενώ η Yennefer είναι μια μάγισσα που έχει το ρόλο της μητέρας της. Επιπλέον, τέσσερα από τα επεισόδια της σειράς θα σκηνοθετήσει ο Alik Sakharov και από δύο οι Alex Garcia Lopez και Charlotte Brändström.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*