Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνδρομητές του HBO Max κατάφεραν να δουν το Jack Snyder’s Justice League μέσω του… Tom and Jerry (video)

*
Μπορεί το Jack Snyder’s Justice League Cut να έχει προγραμματιστεί για πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου, ωστόσο κάποιοι συνδρομητές του HBO Max κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό μέσω του Tom and Jerry! Κι όμως, όσο απίστευτη είναι αυτή η ιστορία έχει μια βάση, καθώς τα αρχεία της ταινίας είναι ήδη στους servers της υπηρεσίας. Μέσω ενός bug λοιπόν, κάποιοι κατάφεραν να δουν ένα μέρος της 4ωρης έκδοσης της ταινίας ξεκινώντας και σταματώντας την αναπαραγωγή του Tom and Jerry Movie. Το HBO Max επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ διόρθωσε το λάθος αυτό λίγα λεπτά μετά την εμφάνισή του. Μπορείτε να δείτε και ένα σχετικό video post στο Twitter που αποδεικνύει την προβολή της ταινίας πριν την ώρα της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*