Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύγκρουση τιτάνων στο trailer της ταινίας Godzilla vs. Kong

Η Warner Bros. Pictures και η Legendary δημοσίευσαν το πρώτο trailer για την ταινία Godzilla vs. Kong. Πρόκειται για τη συνέχεια του Godzilla: King of the Monsters και την τέταρτη προσθήκη στο νεότερο MonsterVerse franchise.

Στην ταινία που συγκρούονται δύο από τα πλέον θρυλικά τέρατα στην ιστορία του κινηματογράφουν πρωταγωνιστούν οι Alexander Skarsgård (Big Little Lies, The Little Drummer Girl), Millie Bobby Brown (Stranger Things), Rebecca Hall (Christine, Professor Marston and the Wonder Women), Brian Tyree Henry (Atlanta, Widows), Shun Oguri (Gintama), Eiza González (Baby Driver), Jessica Henwick (Iron Fist), Julian Dennison (Deadpool 2), Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street, Manchester by the Sea) και Demián Bichir (The Nun, The Hateful Eight).


Σκηνοθετεί ο Adam Wingard, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Terry Rossio (Pirates of the Caribbean, Deja Vu, Shrek). Η ομάδα των παραγωγών αποτελείται από τους Mary Parent, Alex Garcia, Eric McLeod, Brian Rogers, Kenji Okuhira, Yoshimitsu Banno, Jon Jashni, Thomas Tull, Jay Ashenfelter, Jen Conroy και Tamara Kent.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*