Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας Borderlands

*
Τα γυρίσματα της ταινίας Borderlands του Eli Roth αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, υπό την επίβλεψη της Lionsgate. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, ο Adam Goodman, επικεφαλής της MidAtlantic Films, μίλησε για την επερχόμενη ταινία όπου θα πρωταγωνιστούν η Cate Blanchett και ο Kevin Hart. Όσον αφορά τον ρόλο του Hart στο φιλμ ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί, με φήμες του παρελθόντος να τον θέλουν να υποδύεται τον Roland, ενώ η Cate Blanchett θα αναλάβει τον ρόλο της Lilith.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Ουγγαρία, που τελευταία έχει καταστεί δημοφιλής προορισμός για τέτοιες δραστηριότητες, λόγω του χαμηλού αριθμού κρουσμάτων COVID-19 και των όχι ιδιαίτερα αυστηρών μέτρων που έχουν ληφθεί. Επιπλέον η τοπική κυβένηση έλαβε έγκαιρα μια σειρά από μέτρα για την προστασία κλάδων όπως αυτός του κινηματογράφου.


Ο Roth δηλώνει ενθουσιασμένος που θα μπορέσει να ασχοληθεί με τον κόσμο του Borderlands και πιστεύει ότι έχει στη διάθεσή του το καλύτερο σενάριο, την καλύτερη ομάδα παραγωγής και το καλύτερο studio. Έχοντας στο βιογραφικό του μακρύ ιστορικό επιτυχιών με τη Lionsgate, ο σκηνοθέτης δε βλέπει την ώρα να προσφέρει την ενέργεια, το όραμα και τις ιδέες του στον άγριο, διασκεδαστικό και ταυτόχρονα άκρως δημιουργικό κόσμο του Borderlands.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*