Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα πλάνα από τη σειρά The Cuphead Show! του Netflix (trailer)

*
Μέσω ενός post στο Twitter, η Netflix μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από την επερχόμενη animated comedy σειρά The Cuphead Show! To Cuphead δημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε από το Studio MDHR το 2017 και χαρακτηρίζεται από τα hand-drawn animations που έχουν βασιστεί σε κλασικά cartoons της εποχής των 30s.

Το παιχνίδι κατάφερε να πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα, αλλά και να κερδίσει αρκετά βραβεία σε εκδηλώσεις όπως τα BAFTA. Το The Cuphead Show θα βασίζεται στους χαρακτήρες από τον κόσμο του τίτλου και θα εξιστορεί διάφορες περιπέτειες στις οποίες μπλέκουν. Executive producer για τη σειρά έχει αναλάβει ο C.J. Kettler (Carmen Sandiego), ενώ οι δημιουργοί του Cuphead Chad και Jared Moldenhauer θα έχουν τη θέση των executive producers για το Studio MDHR.


Η σειρά θα δημιουργηθεί από την Netflix Animation και την υποστήριξη του Dave Wasson (Mickey Mouse Shorts). Ο Cosmo Segurson (Rocko’s Modern Life: Static Cling) θα συμμετέχει ως co-executive producer. Το The Cuphead Show θα είναι η πρώτη παραγωγή animated σειράς για την King Features.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*