Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα τα πρώτα 4K Ultra HD Blu-ray

Σχεδόν μια δεκαετία έχει περάσει από την πρώτη εμφάνιση του Blu-ray στην αγορά και η ώρα του upgrade φαίνεται πως δεν αργεί. Η Warner Brothers “συναντά” τις Fox Home Entertainment και Sony Pictures Home Entertainment για να κυκλοφορήσουν τις πρώτες τους ταινίες σε 4K Ultra HD Blu-ray εντός του 2016. Η Warner Bros. ετοιμάζει τα LEGO Movie, PAN, San Andreas και Mad Max: Fury Road, με ορίζοντα κυκλοφορίας το πρώτο εξάμηνο του 2016. Δεν υπάρχει ακόμα καμία ενημέρωση για το πόσο θα κοστίζουν και τα αντίστοιχα players όταν κυκλοφορήσουν. Ξέρουμε πάντως πως μπορούμε να περιμένουμε ακόμα περισσότερες “γνωστές” ταινίες στο νέο format εντός του 2016 (35 μόνο από τη Warner Bros.), αλλά και πως οι κυκλοφορίες 4K Ultra HD Blu-ray θα “βγαίνουν” στην αγορά την ίδια ημέρα με τα κλασικά Blu-ray.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*