Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος από το Netflix τα The Punisher και Jessica Jones

*
Μετά την ακύρωση των Daredevil, Luke Cage και Iron Fist, ήταν απλά θέμα χρόνου το Netflix να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο για τις υπόλοιπες σειρές της Marvel. Έτσι λοιπόν, έπειτα από τρεις σεζόν, το κοινό της συνδρομητικής υπηρεσίας θα πρέπει να αποχαιρετίσει τη Jessica Jones, ενώ το ίδιο θα πρέπει να κάνει και με τη σειρά The Punisher, μετά και την πρόσφατη κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν. Η κίνηση ήταν απόλυτα λογική και αναμενόμενη, μιας και όπως έχει ανακοινωθεί, η συνεργασία μεταξύ Netflix και Marvel θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2019, μιας και η Disney θα λανσάρει τη δική της streaming υπηρεσία, το Disney+. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον οι δημοφιλείς ήρωες θα επανέλθουν με νέες περιπέτειες. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*