Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Netflix app σε Wii U και Nintendo 3DS

*
Στις 30 Ιουνίου, η Nintendo αφαίρεσε τα apps του Netflix από το Wii U και το 3DS. Αυτό σημαίνει πως. όχι μόνο όποιος χρησιμοποιούσε τα δύο αυτά συστήματα για να παρακολουθεί Netflix θα πρέπει να βρει νέα εναλλακτική, αλλά και ότι πλέον, σε καμία κονσόλα της Nintendo δεν υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου από τη δημοφιλή συνδρομητική υπηρεσία video steaming. Η διακοπή λειτουργίας είχε γνωστοποιηθεί από τον Ιανουάριο του 2021, με σχετική ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείς.

Υπήρχε η ελπίδα πως, στο μεσοδιάστημα, το Netflix θα έκανε στην εμφάνισή του στο Nintendo Switch, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι οι χρήστες της κονσόλας θα πρέπει, για την ώρα τουλάχιστο, να αρκεστούν στο YouTube και το Hulu (εφόσον, έχουν τρόπο να πληρώσουν τη συνδρομή με κάρτα που γίνεται αποδεκτή).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*