Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το PlayStation Vue από 30 Ιανουαρίου 2020

*
Όπως ανακοίνωσε η Sony, η συνδρομητική υπηρεσία live TV streaming PlayStation Vue, θα πάψει να λειτουργεί από 30 Ιανουαρίου 2020. Η είδηση αποτελεί έκπληξη, μιας και πριν λίγες μέρες υπήρχαν αναφορές οτι η εταιρεία αναζητούσε αγοραστή για την υπηρεσία που λανσαρίστηκε το Μάρτιο του 2015, όμως ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό. Η Sony χάνει συνεχώς χρήματα από το PlayStation Vue, ακόμα και μετά από την αύξηση της τιμής κατά $5 τον περασμένο Ιούλιο.

Εκπρόσωπος της Sony ανέφερε οτι η εταιρεία αποφάσισε να διακόψει τη λειτουργία της υπηρεσίας μιας και δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό και πλέον θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο gaming. Οι κάτοχοι PlayStation 4 θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε τηλεοπτικά προγράμματα μέσω του PS Store αλλά και των apps συνεργαζόμενων εταιρειών.




Στα καλύτερά του, το PlayStation Vue είχε μόλις 500.000 συνδρομητές, πολύ λιγότερους από άμεσους ανταγωνιστές όπως το Sling και το YouTube. Επιπλέον, η entry- level συνδρομή των $50, προφανώς δεν βοήθησε στην προσέλκυση νέων πελατών. Η διακοπή λειτουργίας του PlayStation Vue είναι ακόμα ένα σημάδι οτι ο κόσμος απομακρύνεται από την παραδοσιακή καλωδιακή τηλεόραση και προτιμάει το Amazon, το Netflix, το Disney+, το Apple TV Plus, το HBO Max, το Peacock και άλλα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*