Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος στο πιο ενοχλητικό χαρακτηριστικό του Netflix (video)

*
Το Netflix βάζει -επιτέλους- τέλος σε ένα από τα πιο εκνευριστικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας. Ο λόγος για το auto preview, δηλαδή τη διαδικασία αυτόματης αναπαραγωγής ενός trailer με το που ο χρήστης πήγαινε πάνω στην περιγραφή μιας σειράς. Πλέον, η υπηρεσία δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία και να αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να δει ένα διαφημιστικό video, μέσα από τη σχετική λίστα που περιλαμβάνεται σε κάθε παραγωγή. Ο μηχανισμός αυτός ονομάζεται autoplay και προσφέρεται τόσο σε αυτό το επίπεδο, όσο και στο τέλος κάθε επεισοδίου (όπου και ο θεατής μεταφέρεται αυτόματα στο επόμενο). Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το autoplay και στα δύο αυτά σημεία, μέσα από μια απλή επιλογή. Περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να το κάνετε αυτό σε κάθε περίπτωση θα βρείτε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*