Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Life is Strange και Disco Elysium ίσως είναι οι επόμενες παραγωγές των Amazon Studios

*
Μετά τη συμφωνία ανάμεσα σε Amazon και dj2 Entertainment δεν αποκλείεται το Life is Strange και το Disco Elysium να μεταφερθούν άμεσα σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline το deal προβλέπει παραγωγές οι οποιες θα προβληθούν αποκλειστικά στην πλατφόρμα Amazon Prime Video και περιλαμβάνουν μεταφορές gaming IPs.

Αναφερόμενο στη συμφωνία ο CEO της dj2, Dmitri M. Johnson δήλωσε ότι η ομάδα του πίστευε εδώ και καιρό ότι μια μέρα τα video games θα αποτελέσουν ιδανικό υλικό για σενάρια ταινιών και τηλεοπτικών σειρών και οι παράγοντες που καθυστερούσαν κάτι τέτοιο ήταν η απουσιά αγάπης και σεβασμού για αυτό το είδος τέχνης. Τονίζει πως η συνεργασία με την πλατφόρμα Prime Video αποτελεί τιμή για την εταιρεία του και πρόκειται για έναν εταίρο που υποστηρίζει πραγματικά τις μεγάλες φιλοδοξίες τους.


Μετά την πρόσφατη συμφωνία με τη Hazelight Studios για την κινηματογραφική ή τηλεοπτική μεταφορά του άκρως επιτυχημένου It Takes Two, η dj2 επιδιώκει να κάνει το ίδιο με παιχνίδια όπως το Disco Elysium, το Life is Strange και πολλά άλλα.

Πάντως, υπάρχουν και φωνές οι οποίες αντιτίθενται στα παραπάνω σχέδια.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*