Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Oscars 2021 θα περιλαμβάνουν και ταινίες που προβλήθηκαν online

*
Η Ακαδημία Ταινιών και Τεχνών ανακοίνωσε πως στις υποψηφιότητες για τα βραβεία Oscars 2021 θα μπορούν να μπουν και ταινίες που προβλήθηκαν ακόμη και online μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, υπό αυστηρές -ωστόσο- προϋποθέσεις. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, δεν θα συμπεριληφθούν όλες οι ταινίες που βγήκαν απευθείας σε κάποια ψηφιακή πλατφόρμα, αλλά μόνο όσες ήταν προγραμματισμένες για κινηματογραφική προβολή και λόγω του κορονοϊού κατέληξαν να προβληθούν με αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο. Αυτή είναι μια προσωρινή λύση και όλα θα επανεξετάζονται το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι να δούμε όλοι πως θα καταλήξει αυτή η κατάσταση τους επόμενους μήνες. Παρόλα αυτά, η Ακαδημία τόνισε αρκετές φορές πως αυτή η απόφαση δεν είναι λευκή επιταγή για υπηρεσίες όπως το Netflix και το Amazon να βάλουν τις παραγωγές τους στις λίστες με τις υποψηφιότητες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*