Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταινία για τη Eurovision με Will Ferrell και Pierce Brosnan ετοιμάζει το Netflix

*
Το Netflix ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια ταινία για την Eurovision και αποκάλυψε μέρος του cast που περιλαμβάνει τους Will Ferrell και Pierce Brosnan. Στους βασικούς ρόλους θα βρίσκεται ακόμη η Rachel McAdams και η προσπάθεια της παραγωγής θα είναι να αποδώσει χιουμοριστικά όλα όσα συμβαίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος κάθε ετήσιου διαγωνισμού τραγουδιού. Ο Will Ferrell (που θα συμμετέχει και στα του σεναρίου) θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ισλανδού μουσικού Lars Ericksson, ο οποίος έχει επιλεγεί για διαγωνιστεί.



Ο Pierce Brosnan θα εμφανιστεί στο ρόλο του Erik Erickssong, πατέρας του Lars και ως ο πιο όμορφος Ισλανδός, ενώ η Rachel McAdams θα δώσει σάρκα και οστά στην μουσικό Sigrit Ericksdottir. Οι τρεις τους θα κληθούν να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο μουσικό διαγωνισμό και θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο David Dobkin (Wedding Crashers) και τα γυρίσματα θα γίνουν σε Αγγλία και Ισλανδία. Ημερομηνία προβολής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*