Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταινία μικρού μήκους για το Dante's Inferno

Ο cinematic animator της Naughty Dog Tal Peleg είχε δώσει στα φώτα της δημοσιότητας μία ταινία μικρού μήκους βασισμένη στον τίτλο Dante's Inferno με την ονομασία Dante's Redemption. Φαίνεται πως αυτό άρεσε σε αρκετούς και έτσι η ομάδα του project αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα εντός του 2015 ένα ολοκληρωμένο επεισόδιο με την ονομασία Dante's Redemption Act I.



Αξίζει να σημειωθεί πως η Naughty Dog και η EA δεν έχουν καμία ανάμιξη μιας και το συγκεκριμένο αποτελεί fan project. Τέλος, παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από τα τέρατα που θα αντιμετωπίσει ο ήρωας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • ZazzyJr13
    • απ τα πρωτα παιχνιδια που επαιξα στο PS3, πολυ ωραιο παιχνιδι...αν και επειδη εχει μουντη ατμοσφαιρα χρειαζεται διαλειμματα..κολαση ειναι αυτη πως να το κανουμε...

*