Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταινία “Dragon’s Lair” ετοιμάζει το Netflix με τον Ryan Reynolds

*
Η κλασική περιπέτεια Dragon’s Lair έρχεται σε live-action ταινία από το Netflix και μάλιστα με τον Ryan Reynolds. Η ιστοσελίδα Hollywood Reporter σημειώνει σε ρεπορτάζ της πως η γνωστή πλατφόρμα απέκτησε τα δικαιώματα και ο Reynolds θα εμπλακεί στο project τόσο ως πρωταγωνιστής όσο και με την εταιρεία παραγωγής του, την Maximum Effort. Ως παραγωγός αναφέρεται και ο Don Bluth, πρώην animator της Disney που είχε εμπλακεί και στο αρχικό game. Ο τελευταίος είχε προσπαθήσει μάλιστα το 2015 να μεταφέρει το παιχνίδι σε ταινία μέσω του Kickstarter και του Indiegogo με τη βοήθεια του Gary Goldman, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Το σενάριο της ταινίας δουλεύεται από τους Dan και Kegin Hagemant (The Lego Movie, Scary Stories to tell in the Dark). Το Dragon’s Lair έκανε το ντεμπούτο του στην αγορά των games το 1983 σε laserdisc και ο πρωταγωνιστής Dirt the Daring προσπαθεί να σώσει την πριγκίπισσα Daphne από ένα δράκο.

Δείτε παρακάτω ένα δείγμα από τις σκηνές του παιχνιδιού που έχουν ενωθεί σε ένα video.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*