Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελευταίο trailer για το Skyscraper

*
Το ντεμπούτο του Skyscraper στις μεγάλες οθόνες δεν απέχει πλέον και πολύ, συνεπώς η Universal Pictures δημοσίευσε το τελικό trailer της ταινίας. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Dwayne Johnson ο οποίος υποδύεται τον πλέον καταρτισμένο υπεύθυνο ασφαλείας στον κόσμο, όντας πρώην μέλος της Ομάδας Διάσωσης Ομήρων του FBI και βετεράνος του πολέμου. Κατά την διάρκεια μίας αποστολής του στην Κίνα, θα βρεθεί ένοχος για την αναταραχή στο ψηλότερο και ασφαλέστερο κτήριο του κόσμου και υπό την πίεση της καταδίωξης από τις Αρχές, θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του και να σώσει την οικογένεια του από το φλεγόμενο “γίγαντα”. Στο πλευρό του θα δούμε τους Neve Campbell, Chin Han, Noah Taylor, Rolland Moller, Byron Mann, Pablo Schreiber και Hannah Quinlivan. Σενάριο και σκηνοθεσία είναι δια χειρός Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers) και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Beau Flynn, Johnson, Thurber και Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence). Το Skyscraper θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Ιουλίου. Ακολουθεί το εντυπωσιακό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*