Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελικό trailer για το The Spy Who Dumped Me

*
To The Spy Who Dumped Me είναι η νέα κωμωδία της Lionsgate και σύμφωνα με το σενάριο, oι Mila Kunis (Bad Moms) και Kate McKinnon (Saturday Night Live) μετατρέπονται κατά λάθος σε διεθνείς κατασκόπους. Οι δύο φίλες έχουν πλέον φτάσει τα 30 και κατοικούν Los Angeles. Δίχως να το θέλουν, σέρνονταιι σε μια διεθνή συνωμοσία, όταν ο πρώην φίλος της Audrey εμφανίζεται στο διαμέρισμα που μένουν οι δύο φίλες, ακόλουθούμενος από μια ομάδα δολοφόνους. Κατά γενική έκπληξη, Kunis και McKinnon αναλαμβάνουν πρόθυμα δράση και διασχίζουν όλη την Ευρώπη για να ξεφύγουν από τους δοοφόνους αλλά και για να βρουν το κατάλληλο πλάνο να σώσουν τον κόσμο. Συμπρωταγωνιστούν οι Sam Heughan, Justin Theroux (The Leftovers), Gillian Anderson (The X-Files), Hasan Minhaj (The Daily Show) και Ivanna Sakhno (Pacific Rim: Uprising). Το The Spy Who Dumped Me θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Αυγούστου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*