Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τηλεοπτική σειρά γίνεται το Console Wars

*
Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ανακοινώθηκαν τα πρώτα πλάνα για την τηλεοπτική μεταφορά του Console Wars, ενός βιβλιού που αναλύει τη διαμάχη ανάμεσα σε SEGA και Nintendo τη δεκαετία του '90. Αρχικά υπήρχε η υπόνοια ότι την παραγωγή είχε αναλάβει η Sony Pictures και τη σκηνοθεσία οι Seth Rogen και Evan Goldberg. Τίποτα όμως δεν προχώρησε και τώρα αποκαλύπτεται πως Console Wars θα γυριστεί ως τηλεοπτική σειρά από τη Legendary, σε σκηνοθεσία Jordan Vogt-Roberts, (Kong: Skull Island, Metal Gear Solid). Το σενάριο θα γράψει ο Mike Rosolio και η ομάδα των παραγωγών απαρτίζεται από τους Seth Rogen και Evan Goldberg, αλλά και τους Jordan Vogt-Roberts, Mike Rosolio, James Weaver, Eli Bush  Julian Rosenberg, Harris & Jonah Tulis. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή ούτε η ημερομηνία της πρεμιέρας, ούτε από ποιο τηλεοπτικό δίκτυο θα προβληθεί η σειρά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*