Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τηλεοπτικό σποτ για την ταινία Captain Marvel

*
Η Marvel Studios δημοσίευσε ένα νέο τηλεοπτικό σποτ για την επερχόμενη ταινία Captain Marvel. Αυτή τη φορά, η παραγωγή επικεντρώνεται στην αποφασιστικότητα της Carol Danver να μην εγκαταλείψει τον εαυτό της. Το σενάριο ακολουθεί την ιστορία της Carol Danvers (Brie Larson, Room), που αναδεικνύεται σε μια από τις πιο ισχυρές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν η Γη βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μάχης ανάμεσα σε διαφορετικές φυλές του γαλαξία. Συμπρωταγωνιστούν οι Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace, Annette Bening και Jude Law. Επιστρέφουν στους ρόλους τους από το Marvel’s Guardians of the Galaxy οι Djimon Hounsou και Lee Pace, ενώ σε μια ακόμα ταινία των Marvel Studios επιστρέφει ο Gregg ως Agent Phil Coulson. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχουν αναλάβει οι Anna Boden και Ryan Fleck, με την βοήθεια των συγγραφέων Meg LeFauve (Inside Out), Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy), Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider), Liz Flahive και Carly Mensch (Glow). Η ομάδα της παραγωγής περιλαμβάνει τους Kevin Feige, D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Patty Whitcher, Stan Lee, Lars Winther και David Grant. Το Captain Marvel θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 8 Μαρτίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    16+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Anna Boden, Ryan Fleck

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*