Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την άνοιξη του 2022 η πρεμιέρα της ταινίας Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

*
Η επόμενη ταινία από το σύμπαν του Harry Potter θα ονομάζεται Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore και θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Άνοιξη του 2022. Η Warner Bros. ανακοίνωσε πως η τρίτη ταινία της σειράς-prequel των Harry Potter films θα προβληθεί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη στις 15 Απριλίου και όχι τον Ιούλιο του 2022 όπως είχε κάνει προηγουμένως γνωστό. Το σενάριό της είναι γραμμένο από την J. K. Rowling και η σκηνοθεσία γίνεται από τον David Yates.

Στο καστ θα επιστρέψει ο Eddie Redmayne ως Newt Scamander και ο Jude Law ως ο νεότερος Albus Dumbledore. Τη θέση του Johnny Depp για το ρόλο του Gellert Grindelwald θα πάρει ο Mads Mikkelsen ύστερα από τη δικαστική διαμάχη του πρώτου με την πρώην γυναίκα του που ώθησε τους fans του franchise στο να διαμαρτυρηθούν ζητώντας την αντικατάστασή του. Το καστ συμπληρώνουν οι Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, Jessica Williams, William Nadylam και Katherine Waterson.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*