Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τι έρχεται στο ελληνικό Netflix τον Αύγουστο του 2018

*
Το Netflix ανακοίνωσε το περιεχόμενο που θα προστεθεί στην πλατφόρμα του από πλευράς περιεχομένου για τον μήνα Αύγουστο. Στο υλικό περιλαμβάνονται νέα επεισόδια για πρωτότυπες σειρές, νέες πρωτότυπες ταινίες, νέα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ και αρκετά νέα επεισόδια για τον τομέα με τα παιδικά. Χωρίς να χρονοτριβούμε περαιτέρω, δείτε ένα σχετικό video και διαβάστε στη συνέχεια τη σχετική λίστα με το νέο περιεχόμενο του Netflix για τον μήνα Αύγουστο του 2018.



ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Όζαρκ: Σεζόν 2 (31/8/2018)
Ozark
Οι Μπερντ έρχονται αντιμέτωποι με διάφορους κινδύνους, καθώς το καρτέλ, οι Σνελ και οι Λάνγκμορ απειλούν να καταστρέψουν τη νέα ζωή που έχουν δημιουργήσει στα Όζαρκ.

Α.Τ. Παραδείσου (31/8/2018)
Paradise PD
Μια κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες των δημιουργών του Brickleberry, Ρότζερ Μπλακ και Γουέικο Ογκούιν, με θέμα ένα αστυνομικό τμήμα του οπισθοδρομικού Νότου.

Απογοήτευση (17/8/2018)
Disenchantment
Αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων του Ματ Γκρένινγκ ακολουθεί τους μπελάδες μιας πριγκίπισσας που πίνει πολύ, του δυναμικού ξωτικού της και του προσωπικού της δαίμονα.

Οι Αθώοι (24/8/2018)
The Innocents
Όταν ένα ζευγάρι εφήβων το σκάει, το ασυνήθιστο δώρο που κατέχουν απελευθερώνει ισχυρές δυνάμεις, οι οποίες σκοπεύουν να τους χωρίσουν για πάντα.

Αχόρταγο Δίδυμο (10/8/2018)
Insatiable
Μια σκοτεινή κωμική σειρά για έναν σύμβουλο καλλιστείων και ξεπεσμένο δικηγόρο που αναλαμβάνει μια ταπεινωμένη έφηβη κοπέλα, η οποία διψά για εκδίκηση.

Μανούλα στο Ρεπορτάζ (23/8/2018)
Great News
Η φιλόδοξη παραγωγός ειδήσεων Κέιτι αντιμετωπίζει νέα προβλήματα όταν η αυταρχική της μητέρα έρχεται να εργαστεί ως δόκιμη στην ίδια εκπομπή.

ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ (3/8/2018)
I AM A KILLER
Σ' αυτήν τη σειρά πραγματικών εγκλημάτων, οι πιο διαβόητοι δολοφόνοι αφηγούνται τις ιστορίες τους από το δικό τους πρίσμα και με τον δικό τους, ανατριχιαστικό τρόπο.

Ο Κυρίαρχος του Τέρατος: Ο πιο δυνατός επιβιώνει (31/8/2018)
Ultimate Beastmaster: Survival Of The Fittest
Μια νέα ομάδα διαγωνιζομένων που έχουν ξεπεράσει σημαντικές δυσκολίες ενώνονται για να αντιμετωπίσουν τον πιο απαιτητικό αγώνα εμποδίων στον κόσμο.

Αιχμάλωτα Δαιμόνια (23/8/2018)
GHOUL
Ένας νεοσύλλεκτος στρατιωτικός ανακριτής φτάνει σε ένα μυστικό κέντρο κράτησης και ανακαλύπτει ότι κάποιοι από τους κρατούμενους τρομοκράτες είναι από άλλο κόσμο.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Προς Όλα τα Αγόρια που Αγάπησα (17/8/2018)
To All The Boys I’ve Loved Before
Η ερωτική ζωή της Λάρα Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν τα μυστικά της γράμματα προς τα αγόρια που έχει ερωτευτεί βρίσκουν μυστηριωδώς το δρόμο του ταχυδρομείου.

Η Κόρη του Μπαμπά (3/8/2018)
Like Father
Ξαφνικά, ο γάμος της ακυρώνεται αλλά η εργασιομανής καριερίστρια περνάει μήνα του μέλιτος σε κρουαζιέρα με τον χαμένο πατέρα της. Με τους Κρίστεν Μπελ και Κέλσι Γκράμερ.

Το Πάρτι Συνεχίζεται (24/8/2018)
The After Party
Όταν ένας ανερχόμενος ράπερ γίνεται viral για λάθος λόγους, νομίζει ότι η καριέρα του τελείωσε. Αλλά ένα ξέφρενο πάρτι τού δίνει την ευκαιρία να επανορθώσει.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX
Ζάιον Κλαρκ (10/8/2018)
Zion
Γεννημένος χωρίς πόδια και έχοντας μεγαλώσει σε ανάδοχες οικογένειες επί χρόνια, ο Ζάιον Κλαρκ ελπίζει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να γίνει ανταγωνιστικός παλαιστής.

Κάνε Follow (23/8/2018)
Follow This
Παρακολουθήστε τους ρεπόρτερ του BuzzFeed, καθώς ερευνούν διάφορα θέματα, όπως παράξενες ιντερνετικές τρέλες και ασφαλείς χώρους για χρήση οπιούχων.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Πίνκι Μαλίνκι (17/8/2018)
Pinky Malinky
Ο Πίνκι Μαλίνκι βλέπει τη θετική πλευρά σε όλα τα πράγματα, όπως στο να γεννιέσαι χοτ ντογκ. Παρέα με τους κολλητούς του, το μικρό λουκανικάκι ψηφίζει ζωή... δαγκωτό.

Ρώτησε τα StoryBot: Σεζόν 2 (24/8/2018)
Ask The StoryBots
Πώς ακούνε τα αυτιά; Γιατί δεν πρέπει να τρώω γλυκά συνέχεια; Τα StoryBot έρχονται αντιμέτωπα με τέτοιου είδους ερωτήσεις σε μια ολοκαίνουργια σεζόν με πολλές απορίες.

Το Κλαμπ Πονισίτερς (10/8/2018)
The Ponysitters Club
Μια μικρή κοπέλα με πάθος για τα άλογα και οι καλύτεροί της φίλοι προσπαθούν να σώσουν και να φροντίσουν ζώα στο αγαπημένο οικογενειακό ράντσο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NETFLIX
Πάρε τον Σολ: Σεζόν 4 (7/8/2018)
Better Call Saul
Ένας συγκλονιστικός θάνατος σπρώχνει τον Τζίμι ακόμη πιο βαθιά στα άδυτα του εγκλήματος, αλλά και πιο κοντά στη ζωή του ως Σολ Γκούντμαν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*