Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τι έρχεται στο ελληνικό Netflix τον Ιούλιο του 2018

*
Όπως κάθε μήνα, έτσι και τον Ιούλιο, το Netflix έρχεται να εμπλουτίσει με νέο περιεχόμενο την πλατφόρμα για τους Έλληνες θεατές. Μέσα στον επόμενο μήνα λοιπόν αναμένεται νέο υλικό για πρωτότυπες ξένες νέες σειρές του Netflix, για πρωτότυπες ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές και εβδομαδιαία επεισόδια. Δείτε ένα σύντομο βίντεο στη συνέχεια του άρθρου και διαβάστε περισσότερα στη συνέχεια, στη σχετική λίστα.



Νέες κυκλοφορίες Netflix


NEW ON NETFLIX  - ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Orange Is The New Black: Σεζόν 5 (16/7/2018)
Orange Is The New Black
Στη νέα εκρηκτική σεζόν, οι κρατούμενες εξεγείρονται και αλλάζουν ριζικά το καθεστώς εξουσίας στο Λίτσφιλντ.

Άννα με Α: Σεζόν 2 (6/7/2018)
Anne with an E
Το Γκριν Γκέιμπλς, ο αγαπημένος κόσμος της Άννας, εμπλουτίζεται με νέα πρόσωπα και συγκινητικά διδάγματα για την αγάπη, την απώλεια και την ωριμότητα.

Ελ Τσάπο: Σεζόν 3 (27/7/2018)
El Chapo
Ο Ελ Τσάπο θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του σε όλο τον κόσμο και γνωρίζει μια διάσημη ηθοποιό, στην οποία ρίχνει για δόλωμα τη χολιγουντιανή ιστορία της ζωής του.

Εντυπωσιακοί Εσωτερικοί Χώροι (6/7/2018)
Amazing Interiors
Απ' έξω δεν δείχνουν να έχουν και τίποτα το ιδιαίτερο. Αν μπείτε μέσα όμως, τα υπέροχα αυτά σπίτια θα σας αποκαλύψουν μοναδικά μυστικά.

Περνάμε... Ζάχαρη! (13/7/2018)
Sugar Rush
Ο χρόνος είναι το πιο σημαντικό συστατικό, καθώς οι αντίπαλες ομάδες αγωνίζονται έχοντας απέναντί τους το ρολόι, για να ετοιμάσουν το πιο νόστιμο γλυκό.

Κωμικοί Πάνε για Καφέ με το Αυτοκίνητο: Φρεσκοαλεσμένος - 2018 (6/7/2018)
Comedians in Cars Getting Coffee: New 2018: Freshly Brewed
Στα νέα επεισόδια για το 2018, ο Τζέρι Σάινφελντ πηγαίνει βόλτα με 12 βετεράνους κωμικούς όπως είναι ο Τζέρι Λιούις, η Έλεν ΝτεΤζένερις και ο Ντέιβ Σαπέλ.

Καλά Κορίτσια (3/7/2018)
Good Girls
Τρεις μητέρες των προαστίων σχεδιάζουν να ληστέψουν το σούπερ μάρκετ της περιοχής για να γλιτώσουν την οικονομική καταστροφή και να γίνουν ανεξάρτητες, μαζί.

Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία: Η Βασιλεία του Αίματος (27/7/2018)
Roman Empire: Reign of Blood: Master of Rome
Ο Ιούλιος Καίσαρας δημιουργεί μία από τις σημαντικότερες δυναστείες της ιστορίας, αλλά οι απόγονοί του αμαυρώνουν την κληρονομιά του με παρακμή και αίμα.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Η Κληρονομιά του Λευκόουρου Ελαφιού (6/7/2018)  
The Legacy of a Whitetail Deer Hunter
Το μόνο που θέλει είναι να δεθεί με τον γιο του. Κι εκείνος να σκοτώσει ένα ελάφι. Και να το γράψουν σε βίντεο.

Έτσι Τελειώνουν Όλα (13/7/2018)  
How It Ends
Την ώρα που ένα καταστροφικό συμβάν σπέρνει τον πανικό στους δρόμους, ένας άνδρας ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι διασχίζοντας όλη τη χώρα για να βρει την έγκυο φίλη του.

Ο Πατέρας της Χρονιάς (20/7/2018)  
Father Of The Year
Δύο απόφοιτοι πανεπιστημίου επιστρέφουν στη γενέτειρά τους, όπου η υποθετική ερώτηση "ποιανού ο πατέρας θα κέρδιζε σε έναν τσακωμό;" καταλήγει σε μαζικό πανδαιμόνιο.

Εξόντωση (27/7/2018)  
Extinction
Υποφέροντας από όνειρα με επιθέσεις εξωγήινων, ένας οικογενειάρχης βιώνει τον χειρότερο εφιάλτη του όταν μια απόκοσμη δύναμη αρχίζει να αφανίζει τους κατοίκους της Γης.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX
Πρώτη Ομάδα: Γιουβέντους: Σεζόν 1: Μέρος Β (6/7/2018)
First Team: Juventus
Στο 2ο μισό της σεζόν, η Γιούβε ελπίζει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στο πρωτάθλημα και συνεχίζει ακάθεκτη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βαρόνοι Ναρκωτικών: Σεζόν 2 (10/7/2018)
Drug Lords
Οι βαρόνοι των ναρκωτικών Ελ Τσάπο, Τζεμίκερ Τόμσον, Κρίστοφερ Κόουκ και Κλας Μπράνσμα χρησιμοποιούν τον φόβο και τη βία για να πλουτίσουν και να ξεφύγουν από τις αρχές.

Οι πιο Σκληρές Φυλακές του Κόσμου: Σεζόν 2 (6/7/2018)
Inside the World’s Toughest Prisons
Ο Ράφαελ Ρόου, που πέρασε 12 χρόνια πίσω από τα κάγκελα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ερευνά από μέσα μερικές από τις πιο σκληρές φυλακές του κόσμου.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Οι Επικές Ιστορίες του Καπετάν Βράκα (13/7/2018)
The Epic Tales of Captain Underpants
Η μία ατυχία διαδέχεται την άλλη για τους δυο σκανταλιάρηδες μικρούς μας φίλους που αναγκάζονται να μεταμορφώσουν τον δύστροπο διευθυντή τους στον υπερήρωα Καπετάν Βράκα.
Λούνια Πετούνια: Επιστροφή στην Αμέζια: Σεζόν 2 (20/7/2018)

Luna Petunia: Return to Amazia
Επιστρέφει κι έχει τη δύναμη να κάνει το αδύνατο δυνατό! Ακολουθήστε τη Λούνα και την παρέα της και ζήστε ακόμη περισσότερες μαγικές περιπέτειες στην Αμέζια και πιο πέρα.
Αχαλίνωτα Όνειρα: Σεζόν 2 (6/7/2018)

Free Rein
Πέρα από τις ετοιμασίες για το Πρωτάθλημα Παίδων, η Ζόι και η ομάδα του Μπράιτ Φιλντ πρέπει να αντιμετωπίσουν τον χαμό ενός μέλους, μια μυστηριώδη φωτιά και άλλα εμπόδια.

Σκανδαλιάρα Μάγισσα: Σεζόν 2 (27/7/2018)
The Worst Witch
Η δεύτερη χρονιά στην Ακαδημία Κακλ φέρνει τη μαγεία και τις αταξίες εις διπλούν για την επιρρεπή στα ατυχήματα εκπαιδευόμενη μάγισσα Μίλντρεντ Χαμπλ και τους φίλους της.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NETFLIX
Διάλειμμα με τη Μισέλ Γουλφ (1/7/2018)  
The Break With Michelle Wolf
Κανείς δεν είναι ασφαλής, όταν η Μισέλ Γουλφ παίρνει το σκήπτρο χωρίς ενδοιασμούς, σε ένα εβδομαδιαίο κωμικό σόου με απολαυστικούς μονολόγους και καλεσμένους στο πλατό.

Εξηγήσεις (4/7/2018)
Explained
Μια σειρά που εξερευνά ζητήματα του χώρου και του χρόνου που επηρεάζουν τη ζωή μας: από τις διαφορές των φύλων έως τις γεωπολιτικές συνθήκες.

Ο Εκτελεστής: Σεζόν 3 (6/7/2018)
Shooter
Ένας εξαιρετικός πρώην σκοπευτής επιστρέφει στη δράση για να αποτρέψει τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ, αλλά σύντομα θα βρεθεί κατηγορούμενος για φόνο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*