Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τι έρχεται στο ελληνικό Netflix τον Ιούλιο του 2019 (trailer)

*
Το Netflix ανακοίνωσε το νέο περιεχόμενο που θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη του για τους Έλληνες θεατές και συνδρομητές της υπηρεσίας τον μήνα Ιούνιο του 2019. Ως συνήθως, στη λίστα περιλαμβάνονται πρωτότυπες σειρές, πρωτότυπες ταινίες, πρωτότυπα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπες παιδικές σειρές και εβδομαδιαία επεισόδια. Δείτε το διαφημιστικό του νέου περιεχομένου μέσα από τον παρακάτω player και διαβάστε αναλυτικά τι έρχεται, στη συνέχεια του άρθρου.



Νέες κυκλοφορίες Netflix


ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 3 (19/07/2019)
La casa de papel: Part 3
Τέρμα οι διακοπές! Μετά τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν, ο Ρίο, η Τόκιο, ο Βερολίνο και ο Καθηγητής επιστρέφουν, αυτήν τη φορά με ένα ακόμα πιο περίτεχνο σχέδιο.

Stranger Things 3 (04/07/2019)
Stranger Things 3
Λυσσασμένοι αρουραίοι, σοβιετική κατασκοπία, η νέα Coca-Cola κι ένα ολοκαίνουργιο εμπορικό είναι μερικές μόνο από τις αλλαγές που φέρνει το καλοκαίρι του 1985 στο Χόκινς.

Fab 5: Σεζόν 4 (19/07/2019)
Queer Eye: Season 4
Οι υπέρλαμπροι Fab 5 επιστρέφουν με μια ακόμα σεζόν, γεμάτη συγκινητικές στιγμές, μοναδικές μεταμορφώσεις και πολύ κλάμα. Χαρτομάντηλο κανείς;

Περνάμε Ζάχαρη: Σεζόν 2 (26/07/2019)
Sugar Rush: Season 2
Σου έπεσε το ζάχαρο; Ρίξε μια ματιά σ' αυτό το τηλεπαιχνίδι ζαχαροπλαστικής όπου οι διαγωνιζόμενοι, πέρα από τις δύσκολες δοκιμασίες, έχουν να παλέψουν και με τον χρόνο.

Κωμικοί Πάνε για Καφέ με το Αυτοκίνητο (19/07/2019)
Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed
Ο Τζέρι Σάινφελντ επιστρέφει στη θέση του οδηγού και πίνει καφεδάκι παρέα με τα μεγαλύτερα ονόματα της κωμωδίας. Όπως κι αν πίνεις τον καφέ σου, σίγουρα θα γελάσεις.

Εργαζόμενες Μητέρες: Σεζόν 2 (25/07/2019)
Workin' Moms: Season 2
Η Κέιτ, η Φράνκι, η Ανν και τώρα και ο Ίαν προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τα παιδιά, την ηλικία, την ισορροπία μεταξύ καριέρας και ζωής, και τα προβλήματα στις σχέσεις.

Άλλη Ζωή (25/07/2019)
Another Life
Η αστροναύτης Νίκο Μπρέκενριτζ και το πλήρωμά της αντιμετωπίζουν αφάνταστους κινδύνους σε μια αποστολή υψηλού ρίσκου για την εξερεύνηση ενός εξωγήινου αντικειμένου.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Κρυφή Εμμονή (18/07/2019)
Secret Obsession
Μετά από μια τρομερή επίθεση, μια γυναίκα συνέρχεται με μερική αμνησία. Καθώς παλεύει να ανακτήσει τη μνήμη της, αναρωτιέται αν μπορεί να εμπιστευτεί τους κοντινούς της.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Οικογένεια ΜακΚέλαν (10/07/2019)
Family Reunion
Μια οικογένεια μετακομίζει από τη μεγαλούπολη του Σιάτλ σε μια επαρχιακή πόλη και ανακαλύπτει πόσα έχανε τόσο καιρό. Μια αμερικανική σειρά για ολόκληρη την οικογένεια.

Πίνκυ Μαλίνκυ: Μέρος 3 (17/07/2019)
Pinky Malinky: Part 3
Το λαχταριστό λουκάνικο ονόματι Πίνκι Μαλίνκι επιστρέφει, μαζί με την παρέα του, για το τρίτο μέρος της σειράς κινουμένων σχεδίων που λάτρεψαν παιδιά και μεγάλοι.

3 Από το Πουθενά: Το Έπος της Αρκάντια: Μέρος 2 (12/07/2019)
3Below: Tales of Arcadia: Part 2
Αποκλεισμένοι στην Αρκάντια, οι γαλαζοαίματοι Κρελ και Άτζα συνεχίζουν τον αγώνα της επιστροφής στην πατρίδα τους, καθώς ο στρατηγός Μοράντο σχεδιάζει εισβολή στη Γη.

Οι Επικές Ιστορίες του Καπετάν Βράκα: Σεζόν 3 (19/07/2019)
The Epic Tales of Captain Underpants: Season 3
Λατρεύουν τα κόμικ, τις φάρσες και το να βγάζουν τον διευθυντή του σχολείου απ' τα ρούχα του! Ο Τζορτζ και ο Χάρολντ επιστρέφουν για τρίτη σεζόν! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*