Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2020 έρχεται η τηλεοπτική σειρά Halo

*
Πάνε σχεδόν πέντε χρόνια από την αρχική ανακοίνωση της τηλεοπτικής σειράς Halo και τον κυκεώνα αναβολών που πέρασε ως τώρα. Φαίνεται όμως πως υπάρχει φως στο τούνελ μιας και η Showtime ανακοίνωσε κατά το Television Critics Association summer press tour panel πως η σειρά θα έρθει τελικά το 2020 με πρωταγωνιστή τον Master Chief. Απ' ότι φαίνεται ο εμβληματικός Spartan και πάλι δεν θα μας δείξει το πρόσωπό του, οπότε μπορείτε να περιμένετε περισσότερες γνωστές φιγούρες και χαρακτήρες από το σύμπαν του Halo για να τον πλαισιώσουν. Συγγραφέας και executive producer φαίνεται πως ορίζεται ο Kyle Killen με το αρχικό πλάνο να φτάνει μέχρι τα 10 επεισόδια. “Wake me when you need me” έλεγε ο Master Chief. Μάλλον ήρθε τελικά η ώρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*