Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2022 έρχεται το animated spinoff της σειράς The Boys (video)

Το Amazon Prime Video ανακοίνωσε μια μίνι σειρά – animated spinoff της σειράς The Boys. Κάθε επεισόδιο θα έχει διαφορετικούς σεναριογράφους, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Garth Ennis που δημιούργησε το πρωτότυπο comic book της σειράς. Εκτός του Ennis σεναριογράφοι είναι και οι Awkwafina (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine), Seth Rogen (The Interview), Evan Goldberg (Pineapple Express), Simon Racioppa (Spliced), Aisha Tyler (Archer), Justin Roiland και Ben Bayouth (Rick and Morty) και οι Ilana Glazer, Eltiot Glazer (Broad City, New Girl).

Η σειρά θα ονομάζεται Diabolical και με δεδομένο ότι κάθε επεισόδιο θα είναι γραμμένο από διαφορετικά άτομα υποδεικνύει παραγωγή – ανθολογία παρόμοια με το The Animatrix και το Love, Death & Robots του Netflix. Η πρεμιέρα της αναμένεται το 2022 στο Amazon Prime Video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*