Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2022 το λανσάρισμα του HBO Max στην Ελλάδα

*
Όπως δήλωσε ο Johannes Larcher, επικεφαλής του HBO Max International, η δημοφιλής συνδρομητική υπηρεσία video streaming αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στην Ελλάδα το 2022. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί αυτό, όμως οι πιθανότητες λένε πως το λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του επόμενου έτους, μαζί με τις υπόλοιπες αγορές που είχαν ανακοινωθεί πριν από λίγες εβδομάδες.

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, μέσω του HBO Max θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε με μία και μόνο συνδρομή παραγωγές των Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network και Max Originals. Μάλιστα οι ταινίες της Warner Bros. θα προστίθενται στην πλατφόρμα 45 ημέρες μετά από την πρεμιέρα τους στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Θα έχετε λοιπόν πρόσβαση σε παραγωγές όπως: Harry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, The Lord of the Rings, The Shining and A Clockwork Orange, The Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman v Superman, Zack Snyder's Justice League, Game of Thrones, The Sopranos, Succession, Scenes from A Marriage, The Undoing, Sex and the City, Euphoria, The Flight Attendant, Gossip Girl, Raised by Wolves and Friends: The Reunion, Tom and Jerry, The Powerpuff Girls και Looney Tunes.

Τέλος, ελπίζουμε ότι θα έρθει και στη χώρα μας η μειωμένη τιμή συνδρομής, όπου δώδεκα μήνες θα προσφέρονται στο κόστος των οκτώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Και είχα συνηθίσει χρόνια τώρα να κατεβάζω με υπερseedαρισμένα torrent τις παραγωγάρες τους!!!Έζησα βέβαια και cult στιγμές μαγείας στα πρώτα επεισόδια GoT.Θυμαμαι μια βδομάδα μετά το pilot (οχι οταν το έμαθε και η κυρα ... Catelynα :D), να το κατεβάζω με real struggle σε...parts!?!? που μετά έπρεπε να τα ενώσεις #σκληρoscarγιόλης.Τώρα θα με αναγκάσουν να το σκεφτώ για συνδρομή οι αλήτες :p Αν βέβαια παίζει συχνά και ταινίες επιπέδου Joker, 45 μερούλες μετα το cinema , και κοστίζει 7€/μήνα με την ετήσια προσφορά τους , θα γλιτώνω και το περιστασιακό εισιτήριο για 1 μοναδική προβολή σε κλειστή αίθουσα στριμωξίδι, τρώγοντας πανάκριβο ποπ κορν απλά για να πλουτίζει εύκολα ένας..."πολυεπενδυτής".Αυτό που χαίρομαι περισσότερο με αυτή την ΕΙ-ΔΗ-ΣΑ-ΡΑ είναι οτι πέφτει οριστικά επική ταφόπλακα στο...*drumroll....Cinema Pack των πανάκριβων εγχώριων συνδρομητικών με τις οποίες πλουτίζουν και άλλοι..."πολυεπενδυτές". Για μένα,χίλιες φορές να τα σκάμε στους Αμερικάνους επενδυτές απευθείας (Netflix και Τσιλ , Amazon Prime και HboMax τριπλέτα πακέτο παίζει να μας βγαίνουν πιο φθηνά απο το μηνιάτικο ενος "φουλ" πακέτου) που στην τελική δεν μας φεσώνουν με αεροκοπανιστά δάνεια , παρά να στηρίζουμε μια ζωή τον κουτοπόνηρο ΕλληναρΆριστο πάροχο περιε..."χωμένου" #για_λίγους

      P.S.Μπηκα να δώ απο περιέργια σε τι τιμές πουλάνε σήμερα...Διαβάζω οτι διαθέτουν ξεχωριστό Cinema Pack και από 17.27€ (what?) μας το δίνουν "προσφορά" μοοοοοονο 13.65€ / μήνα.Νταξει απλά ποντάρουν σε μεγάλα κοροϊδα οι τύποι.Ευτυχώς εχω κόψει καιρό τώρα το ετήσιο "πλήρες" πακέτο.Ανάθεμα αν είδα πάνω 5 ταινίες που όντως ήθελα να δω σε 2 χρόνια!!Χωρίς το ξόδεμα χρόνου μπροστά στην βαρετή συνδρομητική τηλεόραση , μπορώ να απολαμβάνω περισσότερες ποιοτικές ταινίες και σειρές όποτε τις θέλω!!!Και με το χρήμα που δεν πετάω, απλά επενδύω σε περισσότερα games :D

*