Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Altered Carbon συνεχίζει για δεύτερη σεζόν

*
Το Altered Carbon είναι η απόδοση στην μικρή οθόνη, του ομώνυμου cyberpunk novel του Richard K. Morgan, από το Netflix και είναι επιβεβαιωμένο ότι θα επιστρέψει για την δεύτερη σεζόν η οποία θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει προγραμματιστεί είναι αυτή του πρωταγωνιστή. Πλέον, o Anthony Mackie θα υποδύεται τον Takeshi Kovacs, αντί του Joel Kinnaman. Η βασική θεματική της σειράς περιστρέφεται γύρω από την υπερνίκηση της θνησιμότητας από την ανθρωπότητα μέσω της τεχνολογίας, που πλέον επιτρέπει την μεταφορά της συνείδησης από το ένα σώμα στο άλλο. Όλα αυτά βέβαια, εάν ο ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέσει το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.

Το τέλος της πρώτης σεζόν δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρο, αφήνοντας χώρο για πολλές ερμηνείες αφού μετά την κατάληψη του σώματος ενός αστυνομικού (Joel Kinnaman) από τον Kovacs (Will Yun Lee), εκείνος εγκαταλείπει και την Γη αλλά και το σώμα-ξενιστή με άγνωστη κατάληξη. Αν και το Netflix δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως, όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει την ιστορία του δεύτερου βιβλίου της τριλογίας στην οποία βασίζεται η σειρά, το Broken Angels. Σε περίπτωση που ισχύσει αυτό, οι θεατές θα πρέπει να θεωρούν δεδομένη την αλλαγή του τόνου από neo-noir σε space opera με επίκεντρο την στρατιωτική επιστημονική φαντασία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*