Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Amazon Prime Video στο ελληνικό PlayStation Store

*
Η Sony ανακοίνωσε την επέκταση της υποστήριξης για το Amazon Prime Video σε περισσότερες περιοχές της Ευρώπης. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το ομώνυμο app θα είναι διαθέσιμο και για τους Έλληνες gamers σε PS3 και PS4, προσφέροντάς τους έτσι τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δημοφιλείς σειρές του Amazon όπως το The Tick, το The Grand Tour, το The Man in the High Castle, το Transparent, το Mozart in the Jungle, το American Gods και το Goliath, μαζί με άλλες δημοφιλείς Χολιγουντιανές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Υπενθυμίζεται, τέλος, πως το Amazon Prime Video είναι συνδρομητική υπηρεσία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Chased
    • Απαράδεκτη εφαρμογή, απαράδεκτη υπηρεσία.

      Τί να πρωτοθυμηθώ? Ότι δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους (μόνο σε δύο σειρές βρήκα)? Ότι σε πολλές ταινίες οι υπότιτλοι είναι αποσυγχρονισμένοι? Ότι υπάρχουν προβλήματα αναπαραγωγής με αλλοίωση εικόνας? Ότι χάνει την ανάλυση HD συχνά-πυκνά? Το κακό UI? Το ότι ενώ είχαν ολόκληρη τη 2η σεζόν του Fear The Walking Dead (και με ελληνικά subs) δεν είχαν την πρώτη και όταν τελικά την έφεραν, δικαιούμασταν να δούμε μόνο το τελευταίο επεισόδιο της σειράς και όχι τα προηγούμενα 5 λόγω "geographical licensing"? Το μπάχαλο που επικρατεί με την τιμολόγηση της υπηρεσίας και τα πακέτα πληρωμών? Το ότι η εφαρμογή χάνει τραγικά πολλές φορές τις ρυθμίσεις προτεινόμενης γλώσσας και υποτίτλων αλλά και τις ρυθμίσης εμφάνισης υποτίτλων? Το απαράδεκτο Customer Support όταν ανέφερα όλα αυτά τα προβλήματα που το UK department με έστελνε στο US department και το US στο UK και εν τέλει κανένας δεν είχε απαντήσεις? Το ελάχιστο και αδιάφορο περιεχόμενο που έχει για τον ελληνικό κατάλογο (ειδικά στις σειρές)?

      Μακριά! Ειλικρινά, το Amazon Prime με έκανε να γυρίσω τρέχοντας πίσω στο Netflix!

      Υ.Γ.: Τουλάχιστον είδα μια καλή Original σειρά στο Prime.... Goliath.

*