Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Amazon επεξεργάζεται σενάρια για τηλεοπτική σειρά Blade Runner

*
Αναφορές μέσων του εξωτερικού ισχυρίζονται ότι η Amazon επεξεργάζεται σενάρια για τηλεοπτική σειρα Blade Runner. Πριν από λίγους μήνες ο σκηνοθέτης Ridley Scott δήλωσε πως μια νέα σειρά που θα βασίζεται στο σύμπαν του Blade Runner είναι ήδη στα σκαριά και τώρα φαίνεται πως η Amazon είναι αυτή που κρυβόταν πίσω από την παραγωγή.

Η σειρά θα ονομάζεται Blade Runner 2099, όπως αναφέρουν τα Deadline και Variety, δίχως να γίνονται γνωστές λεπτομέρειες από την πλοκή του show. Αν πάντως λάβουμε υπόψη το όνομά του, η ιστορία του προφανώς θα εξελίσσεται 50 χρόνια μετά το Blade Runner 2049, το sequel του Ridley Scot στην original ταινία. Ο Scott λέγεται πως θα είναι executive producer της νέας σειράς, ενώ πιθανό είναι και να σκηνοθετήσει ορισμένα από τα επεισόδιά της. Επιπλέον, η Silka Luisa (του Shining Girls που θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+) φέρεται ως μια εκ των σεναριογράφων και executive producer μαζί με τον Scott.

Για την ώρα τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνονται, όμως μοιάζουν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Amazon για να βεβαιωθούμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*