Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Another Life έρχεται στο Netflix και το πρώτο (ελληνικό) trailer του θυμίζει Arrival και Stargate SG-1

*
Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για την επερχόμενη σειρά επιστημονικής φαντασίας Another Life, στην οποία πρωταγωνιστεί η Katee Sackhoff (Battlestar Galactica). Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με 10 επεισόδια που θα είναι διαθέσιμα στις 25 Ιουλίου και το concept της θυμίζει κάτι από συνδυασμό Arrival και Stargate SG-1 (ή και Dark Matter).

Όταν ένα μυστηριώδες εξωγήινο αντικείμενο εμφανίζεται στη Γη, η κυβερνήτης Νίκο Μπρέκενριτζ ηγείται της πρώτης διαστρικής αποστολής της ανθρωπότητας στον πλανήτη προέλευσής του, ενώ ο σύζυγός της (Τζάστιν Τσάτουιν) προσπαθεί να κάνει την πρώτη επαφή με το αντικείμενο πίσω στη Γη. Η σειρά που θα προβληθεί με τον ελληνικό τίτλο "Άλλη Ζωή" εξερευνά το θαύμα της ζωής, το πόσο πολύτιμη είναι η ζωή σε ένα κατά τα άλλα κενό σύμπαν και μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε.


Δείτε το ελληνικό trailer στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*