Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Apple TV+ αρπάζει το Band of Brothers από το HBO και ετοιμάζει μινι σειρά

*
Η πρώτη σειρά που θα ετοιμάσει εσωτερικά η Apple για το Apple TV+ είναι βασισμένη στο Band of Brothers franchise των Steven Spielberg, Tom Hanks και Gary Goetzman. Η σειρά θα επιστρέψει στη λογική των miniseries, με διάρκεια 8 ωρών και η παραγωγή της αναμένεται να κοστίσει κοντά στα 200 εκατομμύρια δολάρια. Η νέα σειρά θα είναι βασισμένη στο βιβλίο Masters of the Air: America’s Boys Who Fought The Air War Against Nazi Germany του Donald L. Miller και θα εστιάσει στα μέλη της Air Force στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Από το 2020 έως και το 2010, η σειρά Band of Brothers φιλοξενούταν στο HBO και κατάφερε να κερδίσει 14 Emmy μέσα από 43 υποψηφιότητες.

Όπως σημειώνουν ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού, η νέα σεζόν του Band of Brothers θα προβαλλόταν από το HBO, ωστόσο το δίκτυο φαίνεται να την άφησε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*