Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Avengers: Endgame ξεπέρασε οριστικά το Avatar και έπιασε κορυφή με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών

*
Κατά τη διάρκεια της San Diego Comic-Con, ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige, ανακοίνωσε ότι το Avengers: Endgame είναι πλέον η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών, έχοντας ξεπεράσει το Avatar του James Cameron που λανσαρίστηκε το 2009.

Η Disney και η Marvel Studios πήραν πολύ σοβαρά το θεμα της κατάκτησης της πρωτιάς που κρατούσαν ο Cameron και η 20th Century Fox εδώ και μία δεκαετία, γι' αυτό το λόγο στις 28 Ιουνίου κυκλοφόρησε σε επιλεγμένους κινημετογράφους μια νέα έκδοση του Endgame με μια κομμένη σκηνή, ένα αφιέρωμα στον Stan Lee και μια επίσημη post-credits σκηνή. Στην ουσία, "θυσίασαν" υλικό που σε διαφορετική περίπτωση θα κρατούσαν για την κυκλοφορίας σε Blu-ray, με την προσδοκία οτι ο κόσμος θα επέστρεφε για να δει και πάλι την ταινία.


Τελικά τα κατάφεραν και η διαφορά των $37 εκ. που υπήρχε τότε υπέρ του Avatar έχει εκμηδενιστεί. Σύμφωνα με το Deadline, το μεγαλύτερο μέρος από το παραπάνω ποσό προήλθε από χώρες εκτός ΗΠΑ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*