Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το CBS All Access γίνεται Paramount Plus τον Μάρτιο

*
Το CBS All Access αλλάζει όνομα και μετατρέπεται σε Paramount Plus, όπως ανακοίνωσε η Viacom. Τα σχετικά πλάνα είχαν αποκαλυφθεί από τον Σεπτέμβριο, ακολουθώντας και την επανένωση των Viacom και CBS το 2019. Η πλατφόρμα θα προσφέρει περιεχόμενο από τα δίκτυα CBS, BET, Comedy Central, MTV και Nickelodeon. Στο portfolio ταινιών της Paramount ανήκουν γνωστά franchises όπως τα Mission: Impossible, Indiana Jones, Shrek, Transformers, Jack Ryan, The Godfather και αρκετά ακόμη. Στην παρούσα φάση, το CBS All Access προτείνεται είτε με μηνιαίο αντίτιμο 5,99 δολαρίων με διαφημίσεις, είτε με μηνιαίο αντίτιμο 9,99 δολαρίων χωρίς διαφημίσεις. Μένει να δούμε τι θα μας φέρει στο μέλλον αυτή η νέα πλατφόρμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*