Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το CW κάνει reboot τη σειρά The 4400

*
Η σειρά επιστημονικής φαντασίας The 4400 που μεσουρανούσε στα μέσα των 00’s επιστρέφει στο σήμερα, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Deadline, το CW αποφάσισε να ζητήσει τη δημιουργία μιας σεζόν που θα κάνει reboot το franchise, μαζί με άλλους τρεις πιλότους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τo Naomi (μεταφορά από comic), ένα live-action reboot του The Powerpuff Girls και μία δραματική κωμωδία με millennials. Η σειρά The 4400 προβλήθηκε για 4 σεζόν από το 2004 κι έπειτα και παρουσιάζει 4.400 ανθρώπους που εξαφανίστηκαν από όλο τον κόσμο μετά από μια μυστηριώδη λάμψη. Ξαφνικά, το 2004, ένας μυστηριώδης κομήτης πλησιάζει τη Γη και λίγο πριν την αγγίξει, προκαλεί μια λάμψη και τους επαναφέρει σε εκείνη τη μέρα. Πρωταγωνιστές ήταν οι Tom Baldwin (Joel Gretsch) και Diana Skouris (Jaqueline McKenzie), οι οποίοι προσπαθούσαν να αντιληφθούν τι έχει συμβεί, βλέποντας τους ανθρώπους που επέστρεψαν να μην μπορούν να θυμηθούν τι τους έχει συμβεί, αλλά μερικοί να έχουν αποκτήσει και μυστηριώδεις δυνάμεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Chased
    • Προσωπικά, μακράν η καλύτερη σειρά που φτιάχτηκε ποτέ. Εξαιρετικά αγαπημένη! Συμμετείχα ακόμα και στις προσπάθειες διάσωσης της σειράς, τότε... Στέλναμε ηλιόσπορους (το σήμα κατατεθέν της σειράς, τους έτρωγε ο "πατέρας της Προμηκίνης") στο κανάλι, μαζί με γράμματα από όλον τον κόσμο, όπως επίσης και προσωπικά μηνύματα σε συντάκτες περιοδικών στην Αμερική μπας και η Bonnie Hammer, τότε CEO του USA Network αναθεωρήσει. Αλλά μας έγραψαν στα @@ τους, δυστυχώς!

      Τώρα, θα είναι reboot, χωρίς τους original ηθοποιούς και ούτε καν κάποιο παλιό μέλος της ομάδας, όπως ήταν να γίνει πίσω στο 2018 που ξαναείπαν για reboot. Επίσης, δεν εμπιστεύομαι τις κυρίες που ανέλαβαν τη γραφή της νέας έκδοσης αλλά ούτε και το κανάλι, που το έχω στην κατηγορία των SJW. Τουλάχιστον δεν είναι εντελώς έτσι, σαν το NBC. Ίδωμεν...

      Περιμένω με τεράστια αγωνία! Όταν το είδα το νέο, πετάχτηκα πάνω, ούρλιαζα, γελούσα, έφυγαν ακουστικά, κινητά, χαμός. Μακάρι να μην απογοητεύσει~! Και μακάρι να κρατήσουν το ίδιο main theme! Ήταν ΤΕΛΕΙΟ!

*