Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Disney+ θα μειώσει την ποιότητα video για τους συνδρομητές στην Ευρώπη

*
Μπορεί η συνδομητική υπηρεσία Disney+ να μην έχει λανσαριστεί στην Ευρώπη, παρόλα αυτά οι επικεφαλής ήδη παίρνουν μέτρα για να μη συμφορηθούν επιπλέον τα δίκτυα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, η χρήση των οποίων έχει αυξηθεί κατακόρυφα λόγω κορονοϊού. Με δήλωσή του, ο πρόεδρος της Disney Kevin Mayer επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα ακολουθήσει τη Netflix, τη YouTube και την Amazon, μειώνοντας τη χρήση bandwidth κατά 25%, σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές που θα λανσαριστεί το Disney+ στις 24 Μαρτίου 2020.

Δεν αποκλείεται αυτό να είναι μόνο η αρχή, μιας και όπως ανέφερε ο Mayer, η Disney θα παρακολουθεί από κοντά, σε συνεργασία με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου τη ζήτηση και δεν αποκλείεται να μειώσει επιπλέον τα bitrates, προκειμένου να αποφευχθεί η συμφόρηση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*