Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Disney+ φτάνει τους 94.9 εκ. συνδρομητές, πιάνοντας ήδη τον στόχο 4ετίας

*
Η Disney ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια των πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο του νέου οικονομικού της έτους πως το Disney+ έφτασε ήδη τους 94.9 εκ. συνδρομητές. Αντίστοιχα, το Hulu έφτασε τους 39.4 εκ. συνδρομητές και το ESPN Plus τους 12.1 εκ. συνδρομητές. Η ανάπτυξη του Disney+ είναι εξαιρετική, αν υπολογίσει κανείς ότι τον Δεκέμβριο ο αριθμός των συνδρομητών του ήταν 86 εκ. και μάλιστα έχει καταφέρει ήδη να ξεπεράσει τον στόχο 4ετίας που είχα βάλει αρχικά η εταιρεία, σε μόλις 14 μήνες λειτουργίας! Το αναθεωρημένο πλάνο μιλάει πλέον για 230-260 εκ. συνδρομητές μέχρι το 2024, όσο και η ίδια η πλατφόρμα θα επεκτείνεται σε νέες αγορές. Σημειώνεται δε πως ο αριθμός που ανακοινώθηκε φτάνει έως και τις 2 Ιανουαρίου 2021, χωρίς να υπολογίζεται το τι έχει φέρει το νέο περιεχόμενο, όπως πχ. το ντεμπούτο της σειράς WandaVision. Από τις 26 Μαρτίου πάντως, η πλατφόρμα θα ανεβάσει τις τιμές της κατά 1 δολάριο για το μηνιαίο αντίτιμο και 10 δολάρια για το ετήσιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*