Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook θα διοργανώσει πρεμιέρα ταινίας στις 19 Αυγούστου

*
Το Facebook ανακοίνωσε πως στις 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του The Outsider, ενός behind-the-scene documentary για τα γεγονότα της 11 Σεπτεμβρίου 2001. H πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις χώρες όπου είναι διαθέσιμες οι υπό πληρωμή υπηρεσίες του Facebook και το ψηφιακό εισητήριο θα κοστίζει $4.

Όπως αναφέρει το Axios, θα ακολουθήσει ένα Facebook Live Panel μετά την προβολή της ταινίας. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες υπηρεσίες streaming καθώς και σε επιλεγμένους κινηματογράφους ανά τον κόσμο.


Η ταινία, μιας και αναφέρεται σε γεγονότα που ανήκουν στην θλιβερή σελίδα των ΗΠΑ, έχει ήδη προκαλέσει διαμάχες. Οι υπεύθυνοι του Μουσείου της 11ης Σεπτεμβρίου - που αποτελεί μεγάλο κομμάτι στην υπόθεση - έχουν ζητήσει από τους παραγωγούς της ταινίας να αφαιρέσουν 18 "συκοφαντικές" σκηνές, ωστόσο οι σκηνοθέτες Pamela Yoder και Steven Rosenbaum αρνήθηκαν. Ο Michael Shulan, πρώην creative director του μουσείου και κεντρική φιγούρα στο film, σύμφωνα με ρεπορτάζ δηλώνει μέσα στην ταινία πως το μουσείο εκπροσωπεί το "Disneyfication" των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*