Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Game of Thrones ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη μάχη όλων των εποχών

*
Η ιστορική σειρά Game of Thrones του HBO ετοιμάζεται για το μεγαλειώδες φινάλε της. Με την πρεμιέρα της τελευταίας season να πλησιάζει, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και σίγουρα ανοίγουν την όρεξη. Το Entertainment Weekly αναφέρει πως ένα ολόκληρο επεισόδιο θα είναι αφιερωμένο σε μία και μόνο μεγάλη μάχη, μάχη η οποία πιθανότατα θα κρίνει το μέλλον του Westeros, μιας και θα φέρει τους ανθρώπους αντιμέτωπους με τον στρατό του Night King. Σκηνοθετημένο από τον Miguel Sapochnick, το επεισόδιο ενδεχομένως να γεμίσει και 90 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου, δεν θα σημάνει όμως και το φινάλε της σειράς μιας και το συγκεκριμένο θα σκηνοθετηθεί από τους David Benioff και Dan Weiss. 11 εβδομάδες γυρισμάτων και περίπου 750 άτομα χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί το επεισόδιο της μάχης του Westeros με τον σκηνοθέτη να ενημερώνει τους ηθοποιούς του ένα χρόνο νωρίτερα προκειμένου να έρθουν έτοιμοι. Εμείς, από την πλευρά μας, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να δούμε πώς θα τελειώσει μία από τις σημαντικότερες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*